UKK & ROLL 2020 – Két nap alatt elfogytak a legolcsóbb bérletek

Március 31-ig van még lehetőség a kedvezményes bérletvásárlásra a június 18-20. között megrendezésre kerülő Ukk & Roll Fesztiválra.

"A 2020-as évi Ukk & Roll fesztivál programja már tavaly év végén összeállt. A jegyekre akár pezsgő és bormámorban is lecsaphattak a leggyorsabbak, ugyanis január 1. 00.00-kor indult a móka a Rock1 jegyértékesítő oldalon. A szemfülesek két nap alatt elkapkodták az early bird jegyeket, azonban aki eddig lemaradt sem csüggedhet, ugyanis március 31-ig (vagy a készlet erejéig) 8499 Ft a 3 napos bérlet a június 17-20 között immáron ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Sümeg melletti fesztiválra...

 


Ukk & Roll 2020 a Facebookon...Ott lesz a Nehéz szó című tavalyi lemezével a Depresszió, továbbá a P. Mobil, akik nyár végén egy különleges feldolgozás albummal örvendeztették meg a rajongókat, aztán a Road, akik szintén nyáron egy válogatáslemezzel ünnepelték az elmúlt 15 évet, a hazai klasszikus heavy metalt, hard rockot képviseli majd Kalapács és Rudán Joe, természetesen utóbbi rock klasszikusokkal és saját dalokkal fűszerezve, de a rock'n'roll fenegyerekei, a Rómeó Vérzik sem maradhat ki a fesztivál felhozatalából.

A Junkies ezúttal is akusztikus formában hozza el legjobb dalait, a Blues Company koncertjén természetesen a szokásos őrült hangulat várható, a Disco Expressen pedig ismét elszabadul a retro-hangulat. Szintén visszatérő még a Chrome RT, a Stula Rock, az Üzemi Terület és a V2Raiders, akik minden évben felelősek a fesztivál méltó megnyitásáért.

 A keményebb és modern metal zene kedvelőinek is nyújt majd kellemes pillanatokat a lista, ugyanis idén sem marad el a szokásos Samas zúzda,
akik legújabb dalaikkal rombolnak majd, Őcsényből szintén friss dalokkal érkezik a Lay, valamint visszatér a New Friend Request és a Pair O' Dice.

Ott lesz még az újjáalakult Rebel, Szaládi Károly (ex-Crossholder) vezényletével. A thrash metal rajongói sem unatkoznak majd, ugyanis a tavalyi Wacken Metal Battle hazai győztese és nemzetközi második helyezettje, az Archaic is eljön,
hogy ránk szabadítsa saját dalait. Stílusba vágó módon érkezik mellettük még a soproni Innistrad is. Schrott Péter, a fesztivál elhagyhatatlan 'kabalája', aki nem csak a színpadon ragad mikrofont, hanem a felkonferálásokért is felelt az elmúlt két évben. Ismét játszik a Fonogram-díjas Asphalt Horsemen, valamint első bálozóknak számítanak majd a Zombie Jumping, a Shabby Blues Band és a Power.

 Tavaly kísérleti jelleggel jött létre a kocsma sátor, ahol akusztikus koncertekre került sor kora délután. A nagy sikerre való tekintettel idén is ott lesz a Beach Boyz (Stula és Molnár Péter duója), Angyalszemek, valamint Badár Sándor humorista, aki természetesen megnevettetni érkezik és jókedvet hoz majd a fesztivál területére. Ha pedig a tribute csapatokért van valaki oda, akkor is talál számára kedves zenekarokat, ugyanis ismét játszik a Feuer Frei (Rammstein tribute), ÉDÁSZ (AC/DC tribute) és az Iron Inside (Iron Maiden tribute). Az elmaradhatatlan fesztiválzárásról pedig a szokásos Deresedő Wild Gerlicék házibuli gondoskodik."  


Bérletárak:

- 6999 Ft - early bird – Elfogyott!
- 8499 Ft - március 31-ig vagy a készlet erejéig
- 9999 Ft - április 30-ig vagy a készlet erejéig
- 11 999 Ft - május 1-től és a helyszínen

Napijegyek később, a bérletek fogyásától függően lesznek meghirdetve.

Online bérlet - Rock1

 

 
 
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!