TOMBS – Február végén új EP jön, dalpremier: The Dark Rift

Monarchy Of Shadows címmel egy 6 új dalt tartalmazó EP-t ad ki február 28-án a blackes post-metalt játszó brooklyni Tombs, a The Dark Rift című második előzetes dal pedig már meg is hallgatható.

A csapat legutóbbi albuma a 2017-es The Grand Annihilation volt, amit Erik Rutan (Hate Eternal) producerkedésével rögzítettek.

 


www.facebook.com/TombsBklyn
 

 


TOMBS - The Dark Rift (a 2020-as Monarchy Of Shadows EP-ről)
TOMBS - Monarchy Of Shadows (a 2020-as Monarchy Of Shadows EP-ről)
TOMBS - Monarchy Of Shadows EP
(02/28 - Season Of Mist)

01. Monarchy Of Shadows (07:32)
02. Once Falls The Guillotine (04:44)
03. Necro Alchemy (05:47)
04. Man Behind The Sun (06:02)
05. The Dark Rift (05:58)
06. Path Of Totality (Midnight Sun) (04:44)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!