Fesztiválozós klipet dobott a Crystal Lake

Szűk egy év elteltével újra videóval rukkolt elő a Crystal Lake. Ezúttal a japán metalcore-nagyágyúk legutóbbi Helix lemezének zátótétele, a Sanctuary kapott egy hangulatklipet, ami a tavalyi európai fesztiválszezonjukat eleveníti fel, dalszövegrészletekkel tarkítva.

A zenekar idén végre nálunk is fellép, méghozzá a harminc éves Rockmaratonon, további információk a Facebook-eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=a9kz9e487mA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!