EAST POLE – "Az útkeresés közben lassan észrevettük, hogy már rajta sétálunk”

Már 9 éve zenél együtt a törökszentmiklósi East Pole, és azt mondják, hogy az évek során "keresve a saját stílusunkat, lassan megalkottuk ezt az egyedi, alternatív, ritmusos, de ugyanakkor egyszerre pop-rock és akár népzenei elemeket is tartalmazó világot". 25 saját daluk van, melyek közül eddig háromhoz klip is született.

"2017-ben jelent meg a Blind című bemutatkozó (ill. promóciós) albumunk, a címadó dalhoz pedig klip is készült. Jelenleg is folyamatban van egy újabb stúdióalbum és a hozzá kötődő klipek készítése. Az elmúlt években a több kisebb koncert mellett a Szolnok dal napjain fellépve, majd a törökszentmiklósi szárnyas-, valamint utcazene fesztiválokon (itt mind akusztikus, mind elektromos formációban) és a martfűi festménykiállítás megnyitón valamint szabadtéri koncerten, illetve a tiszavárkonyi falunapon is bemutatkozva haladtunk tovább az úton...

 


www.facebook.com/eastpolemusic


EAST POLE zenekar:

Csombordi Róbert - ének
Bakondi András - gitár
Váczy Róbert - basszusgitár, dalszerzés
Horváth Róbert - harmónika
Fodor György - gitár
Mészáros Tamás - dobok

Dalszerző társak: Sándorfi Viktor, Karakas János, Bordás Máté...A zenekar három klipet is készített a közelmúltban. Az első a sorban a Reach The Shoreline volt, amelyet a Gyönyörű nap című videó bemutatója követett. A trilógia harmadik darabja 2019 második felében került bemutatásra. A munka azonban nem állt meg. Új klip is született mindamellett, hogy a próbákon a hangzásvilág folyamatos tökéletesítése zajlik.

Angolul és magyarul szólnak a dalok, hiszen a hazai közönség mellett a nemzetközi hallgatóságot is szeretnék elérni zenéjükkel. A klipek történetei nem csak egyediek, hanem történetszálak formájában össze is kapcsolódnak. Újra felbukkanó szereplők, ismerősnek tűnő motívumok jelennek minden klipben.
"
 
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!