Hortobágy Hardcore Crew – megjelent az első lemezük

Kölcsönidő címmel jelent meg a budapesti Hortobágy Hardcore Crew első nagylemeze, amelyről a hazai hip hop színtérről Riddlerrel készült A légy a fejemben című daluk videója nézhető meg.

Fogadjátok sok szeretettel a HHCC zenekar első nagylemezét! 11 új nóta, melyeket először a YouTube csatornánkon hallhatok. Rövidesen felkerül az összes ismert zenemegosztóra és digipack formátumban tőlünk megrendelhető, a koncerteken elérhető lesz CD-n is. A felvételek 2019 folyamán készültek a Bresaola Stúdióban Nóniusz Gábor közreműködésével.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!