Uncommon Evolution – riff-őrültködés

Január 17-én az Argonauta Records gondozásában jeleníti meg a Montana-i southern/groove metal riff-őrült Uncommon Evolution zenekar új lemeze Algid címmel. A lemezről elsőként Harder Than Hickory dalukkal lehet megismerkedni.

Harder Than Hickory, ez lett a neve ennek az őrült riff sorozatnak, mert először nagyon nehéz volt játszani. Az egész egy veszélyes robbanás a környezetre!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!