Aetherius Obscuritas – újabb hírek a lemezről

Újabb infókat csöpögtetett készülő lemezéről a hazai balck metalos Aetherius Obscuritas.

Már viszonylag sok infót csepegtettem az új lemezről, ami leginkább annak tudható be, hogy lassan készült. Míg én Székesfehérvárról irányítok, Zson, a dobosunk Németországba költözött – ez nagyban nehezítette és lassította a munkát, és nem csak a dobfelvételek miatt. Viszont most megjelenési dátumot is társíthatok a Mártír kiadásához, március végén jelenik majd meg, minden platformon egy időben! Addig is ezzel a bő 6 perces előzetessel tudtok hangolódni!

A lemez megjelenése jövő év márciusában várható, és ahogyan korábbi Fekete Orvosság lemezen ezen az anyagának egyik dalában (The Frozen Lake of Eternity) is vendégeskedik az ex-Ancient, Thokkian Vortex frontembere Lord Kaiaphas.

1. Ilyen a vér
2. Marthyr
3. A vén végvivő
4. Az Igaz
5. Frozen Lake of Eternity
6. Lidércpalota
7. Beyound the walls
8. A harag lángja
9. Destiny unkown

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!