Új videóján dolgozik a Delain

A nemrégiben Budapesten is járt Delain nem unatkozik: javában dolgoznak új lemezükön, amely az Apocalypse&Chill címet fogja viselni, és ami a banda elmondása szerint bombasztikus lesz. A 2016-os Moonbathers vonalán menetel majd tovább a február 7-én megjelenő kiadvány, amelyről már hallhattuk a Burning Bridges és a One Second című szerzeményeket. Felkerült az albumra az év elején megjelent Masters of Destiny című dal is.

A derék hollandok azonban nem lógatják a lábukat: Charlotte Wessels énekesnő Instagramjáról ugyanis kiderült: új kisfilmen dolgoznak, azt azonban még nem tudni, melyik nótához forognak a kamerák és mikor láthatjuk majd, ám itt van néhány kép a forgatásról:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Amazing location #delain #newvideo #newmusic #apocalypseandchill

Delain Official (@delainofficial) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#delain #newmusic #newvideo #apocalypseandchill

Charlotte Wessels (@charlottewessels) által megosztott bejegyzés,

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!