Midnight – Rising Scum – középtempós dalszörnyeteg

Az Athenar vezette chicagói black/speed metal projekt, a Midnight 2020. január 24-én, a Metal Blade gondozásában adja ki Rebirth By Blasphemy címet viselő negyedik nagylemezét. 

Még valamikor 1987-ben küldtem egy demókazettát a Metal Blade-nek. Csupán 32 évre volt szükség ahhoz, hogy válaszoljanak, és nicsak, mi lett a vége? Ki akarnak adni egy lemezt! A türelem rózsát teremt. Most pedig nektek kell várnotok az új lemezre, hogy a kib…ott koponyátokat odaverhessétek egy téglafalhoz, miközben nyomatjátok a sztereócuccon – szomszédromboló hangerővel!

A lemezéről a már doomosnak mondható, középtempós dalszörnyetegének, a Rising Scum videója nézhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!