ALVIN ÉS A MÓKUSOK – Itt az új dal: A halhatatlan halála

A halhatatlan halála címmel egy új dallal jelentkezett az Alvin és a Mókusok. Ma este (december 14.) a Barba Negrában játszanak, vendégük a Bankrupt lesz.

A Mikulás is hozott egy friss Alvin számot (Angyalok mosolyogjanak), ahhoz pedig egy klipet is forgatnak ma a Barba Negrás bulin, így azt üzenik a rajongóknak, hogy lehetőleg Mikulássapkában érkezzenek.

És lesz ajándékuk is:

"Találkozzunk december 14-én a Barba Negrában, ahol bemutatjuk nektek a Halhatatlan halála című dalt és megajándékozunk mindenkit egy, a dalt tartalmazó kislemezzel!"

 


www.facebook.com/Alvin.es.a.Mokusok


A koncert Facebook oldala
ALVIN ÉS A MÓKUSOK!

2019. december 14.
Barba Negra Music Club

20.00 - kapunyitás
20.40 - Bankrupt
21.40 - ALVIN ÉS A MÓKUSOK

ALVIN ÉS A MÓKUSOK - A halhatatlan halála (2019)
ALVIN ÉS A MÓKUSOK - Angyalok mosolyogjanak (2019)
A csapatnak idén még még négy koncertje lesz:

2019. december 14. Budapest, Barba Negra + Bankrupt

2019. december 21. Nyíregyháza, Club Hollywood  + Aurora


2019. december 27. Székesfehérvár, Fezen + Aurora


2019. december 28. Eger, Uránia Mozi


 A Hangfoglaló Program és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!