Epikus új dallal tért vissza a Sylosis

Öt év után új dallal jelentkezett a Sylosis. Az angol metalbanda az utóbbi három évet kényszerpihenőn töltötte, miután a frontemberük, Josh Middleton belépett gitározni az Architectsbe, most viszont ott folytatják, ahol abbahagyták. Az új dalban, az I Severben minden megvan, amit szeretni lehet bennük, a penge thrash riffektől az dallamosabb, epikusabb csúcspontokig, az utolsó egy perc például itt is elképesztő magasságokba tör, kár hogy nem bontották ki ezt a témát egy kicsit jobban.

A jövő év elején, február 7-én jön a visszatérő lemez is, Cycle of Suffering címmel, Middleton maga volt a producere és ő festette a borítót is.

//www.youtube.com/watch?v=dZDd-MwuvcM

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!