Mádra – hallgasd meg első albumukat

Bittersweet Temptation To Disappear Completely címmel jelent meg Hænesy mellékprojektjeként működő kísérleti atmoszférikus black/doom metalos Mádra zenekar első anyaga.

Ez a doom és a black metal kísérleti egyesítése. A modern kor előtti küzdelmekről és az őseink egyszerű, kudarcokkal teli életéről szól.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!