AGNOSTIC FRONT – Az új videoklip: Conquer And Divide

Augusztusban Esztergomban adott egy teltházas bulit a hardcore alapcsapat Agnostic Front, novemberben pedig kijött az új albumuk, a 14 dalos Get Loud!, amelynek Conquer And Divide dalához született meg az új klipjük.

Roger Miret: "Erről van szó, nincs ebben semmi újdonság. A gazdag gazdag marad, a szegény pedig szegény, de arról hajlamosak vagyunk elfeledkezni, hogy politikai előnyök érdekében hogyan fordítanak egymás ellen minket, miközben mi a puszta létezésért küzdünk."

 


www.facebook.com/agnosticfront

AGNOSTIC FRONT - Conquer And Divide (a 2019-es Get Loud! albumhoz)
AGNOSTIC FRONT - I Remember (a 2019-es Get Loud! albumhoz)

AGNOSTIC FRONT -  Spray Painted Walls (szöveges videó a 2019-es Get Loud! albumhoz) 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!