TOMB – Pestilence – új videó

Thin The Veil címmel 2020. január 24-én érkezik az extravagáns black metalos amerikai TOMB (Total Occultic Mechanical Blasphemy) új albuma, amiről most ukrán underground vizuális videoművész, 028HATE által készített Pestilence videójuk nézhető meg.

A TOMB továbbra is olyan témákkal foglalkozik, mint a halál, a paranormális tevékenység és az okkult gyakorlatok. Ezeket védjegyeikkét is használják, és ezt a pusztító hatást gyakorolja a Thin The Veil, ami az eddigieknél még nyersebb atmoszférákkal teli. Ezáltal könyörtelen, és egyben primitív hangzását, arcát mutatja meg hallgatói számára. A zenekar a mai Black Metal egyik legfontosabb újítója.

A lemezen olyan zenészek működnek közre, mint Hellhammer, Andy Winter, Craig Smilowski és Duncan McLaren. A rajta hallható nekromancia varázslatokat pedig Maurice De Jong szavaltja. A lemezborítóját a neves okkultista művész, Paul Barton készítette.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!