Terrorvision – egy karácsonyi dal

Egy igazi karácsonyi dallal tért vissza a brit hard / glam rocker Terrorvision. Our Christmas Song daluk a banda első stúdiófelvétele 2011 óta. A zenekar elmondása szerint a dal alapötletét a Wizzard és a Slade zenekarok adták.

Az Our Christmas Song egy ünnepi ajándék a rajongók és azok számára, akik szeretik a popzene klasszikus időszakát, amikor még fontos tényező volt, melyik dal szerepel a karácsonyi toplista élén, és Karácsony napjának legjelentősebb eseménye volt a Top Of The Pops műsor megnézése.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!