Sötét Utakon! Új videoklippel jelentkezett a Red Rockets!

A 2012.-ben alakult szombathelyi banda ez év augusztusában megjelentette első nagy lemezét Túl a horizonton címmel a GrundRecords gondozásában.

Képtalálatok a következőre: red rockets"

A felvétel Sopronban az MD stúdióban készült Smicinél (Schmiedl Tamás). A Sötét utakon a lemezen a 2. dal és egyben a második videoklip is amit a fiúk forgattak, hiszen nyáron már láthattuk a Szállj! című dalhoz készült klipet. Annak ellenére, hogy a zenekar front embere úgy nyilatkozott, hogy ez a nóta kissé borongós hangulatúra sikeredett, a zenekar fiatalos lendülete végig érezhető a tartalom mélysége és komolysága mellett.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!