SLAYER – "Kerry King nem Mick Mars vagy Slash"

Szombaton adta legutolsó koncertjét a Slayer a Los Angeles-i Forumban, Kerry King felesége pedig az Instagramon válaszolgatott a kétkedő rajongók bejegyzései. Ayesha King elég konkrétan kitart amellett, hogy bármit is gondolnak egyes rajongók, a szombati valóban az utolsó Slayer koncert volt.

Arra a rajongói felvetésre, hogy 2022-ben már vissza is tér majd a Slayer, Ayesha így válaszolt: "Pokolira nincs erre esély".

Egy másik rajongó azt jelezte, hogy a Mötley Crüe gitárosa, Mick Mars is mondott már hasonló dolgokat a turnézás végéről, a Mötley pedig visszatér, továbbá Slash is fogalmazott korábban úgy, hogy nem megy vissza a Guns-ba, de Ayesha nem késlekedett a válasszal: "Kerry King nem Mick Mars vagy Slash", valamivel később pedig hozzátette: "Talán egy kicsit több infóval rendelkezem erről az egészről, mint ti."

Amikor aztán egy új Slayer album lehetőségét vetette fel, Ayesha replikája ez volt: "Ne tartsd vissza addig a lélegzeted". Annak a rajongónak pedig, aki szintén kétkedve írt az utolsó buliról, ez volt a válasza: "Pedig lefogadhatod". 

 

 


A Los Angeles Times-nak korábban a Slayer menedzsere nyilatkozott arról, hogy nem látja jeleit annak, hogy a banda változtatna eredeti elképzelésén.


"Ilyesmit egyáltalán nem érzékelek. Tegyünk pontot a turnézás végére. Van néhány ötletem (jövőbeni projektekre vonatkozóan), de döntés még nem született. Jelenleg a befejezéssel vannak elfoglalva és el tudom képzelni, ez mennyire emocionális lehet. Számomra is az.

Olyan régóta csinálják már. Egyszerűen azt mondták: 'Ok, most már elég'. Adja magát a párhuzam Jerry Seinfelddel (amerikai komikus, az egyik legsikeresebb stand-upos), akinek talán a legnagyobb tv-show-ja volt, amikor a csúcson befejezte. Tisztelem a bandát a döntéséért. Ha meg akarod ezt tenni, akkor így kell csinálni."


 

Az utolsó Slayer koncert programja

01. South Of Heaven
02. Repentless
03. Postmortem
04. World Painted Blood
05. Hate Worldwide
06. War Ensemble
07. Stain Of Mind
08. Disciple
09. When The Stillness Comes
10. Born Of Fire
11. Payback
12. Seasons In The Abyss
13. Jesus Saves
14. Chemical Warfare
15. Hell Awaits
16. Dead Skin Mask
17. Show No Mercy
18. Raining Blood
19. Mandatory Suicide
20. Angel Of Death


A Slayer utolsó turnéja 2018 májusában indult, hét szakaszból állt, plusz egy fesztiválos körből, a Final Tour során több mint 140 koncertet nyomtak le 30 országban.


Rick Sales nemrég a MassLive.com-nak is beszélt arról, hogy mi is várható a turné után:


"Teljesen megértem, hogy döntést hoztak a turnézás befejezéséről. Ez nem jelenti a banda végét. Csak a turnézás végét. Mindig is így gondoltam erre: 'A csúcson szállsz ki. Ők hozták meg ezt a döntést. Ez nem kamu. Ebből a nézőpontból megértem a dolgot és helyesen döntöttek.


A menedzsmentnek dolgozó Kristen Mulderig a Pollstarnak nyilatkozott arról, hogy a turnézás vége után is lesznek a Slayerhez kötődő tevékenységek.

"Jön az örökség-gondozás, ami egy csomó mindent jelent, még akkor is, ha nem fognak új lemezeket készíteni, sem turnézni. Továbbra is megvannak a hivatalos támogatóik, lesznek még merch-termékek, a branddel kapcsolatos tevékenységek, licenszelés, ilyesmi és ki tudja még mi. Talán jön majd valami Slayerre alapozott rendezvény-szerűség. Ezek mind olyan dolgok, amelyekről agyalunk, beszélünk. A Slayer tovább él, feltétlenül."
 

 


 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!