Öt külföldi és 10 magyar csapat a vasárnapi csaj-metálos estén.

Úgy is fogalmazhatnánk, vasárnap egy decemberi nő napi ünnepély lesz a Dürer Kertben.  A Female Metal Voices Tour elnevezésű koncertsorozat vasárnap éri el a fővárost ahol öt külföldi banda mellé tíz hazai női énekeses csapat is csatlakozott, hogy egy igazi kéttermes fesztivál estévé varázsolják advent második vasárnapját.

Leaves’ EyesSireniaForever StillLost in GreyAsphodelia – Ismét a hölgyeké lesz a főszerep a Dürer Kertben idén december 8-án, Magyarországra is érkezik a Female Metal Voices Tour, melyen 5 női frontemberes zenekar osztozik a színpadon, ráadásul hozzájuk további hazai fellépők is csatlakoznak, kilétükről már lehet szavazni a koncert facebookos eseményében.

Female Metal Voices Tour 2019 ▲ Dürer Kert Facebook esemény
(Leaves’ Eyes, Sirenia, Forever Still, Lost in Grey, Asphodelia)

 

A tíz hazai zenekar aki csatlakozott az eseményhez:
Dark Tears From Space
https://www.facebook.com/DarkTearsFromSpace/
Devil Seed
https://www.facebook.com/DevilSeedBand/
Dreamgrave
https://www.facebook.com/dreamgrave/
Esperfall
https://www.facebook.com/esperfall/
Meteora
https://www.facebook.com/meteorabandhungary/
Sunset Symphony
https://www.facebook.com/Sunset.symphony.sss/
Tears of Kali
https://www.facebook.com/tearsofkali/

2019.12.08.
DÜRER KERT

❒ JEGYEK:
5999 Ft ▲ Elővételben
6999 Ft ▲ A koncert napján és a helyszínen

❒ ONLINE JEGY:
https://jegy.rock1.hu/female-mvt-durerkert_20191208

https://www.ticketportal.hu/event/Female-Metal-Voices-Tour-2019

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!