Slipknot-rajongók gyújtották fel az Evanescence dobfelszerelését

evanescence-band-photo-sept-2019-credit-p-r-brown.jpg

Megdöbbentő eset történt szombat este a Mexikóban megrendezett Knotfesten. Mexikóvárosban lépett volna fel a Slipknot és az Evanescence, ám a szervezők arra kérték a két zenekart, mondják le a koncertjeiket - nem sokkal azelőtt ugyanis a Behemoth buliján megrongálták a kordonokat, és nem tudták helyre hozni a két csapat fellépéséig.

A rajongók csalódottságukat rongálással fejezték ki, megrohamoztak mindent, amit csak találtak, többek közt az Evanescence dobszerkóját, amit fel is gyújtottak.

riot.png

Lángokban az Evanescence dobszerkója

A Slipknot a rajongók elnézését kérte az elmaradt buli miatt, az Evanescence pedig közelményében leírta: egy maroknyi huligán miatt nem írják le a mexikói rajongóikat, és amint lehet, pótolják a koncertet.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!