Rotting Christ és Within Destruction a Rockmaratonon

Újabb fellépőcsomagot jelentett be a Rockmaraton. A külföldi bandák között ebben a körben csupa olyan név, akik novemberben játszottak vagy játszanak Budapesten, jövőre pedig Dunaújvárosban folytatják. Ők a szlovén Within Destruction, a görög Rotting Christ és a finn, de magyar és görög tagokat is számláló Beast in Black. Melléjük pedig az eddigi legjobb hazai csomagot csatolták a szervezők, egy sor kedvenc bandánkkal: Lazarvs, Téveszme, Petofi, As Karma Brings, Down for Whatever, Nest of Plagues, Over My Dawn, Red Swamp, Slytract.

A 30. jubileumi Rockmaratont július 6-11. között rendezik Dunaújvárosban a Szalki-szigeten, a külföldi fellépők között ott lesz a The Black Dahlia Murder, a Benighted, a Crystal Lake, a Dark Funeral, a Destruction, a Discharge, Get the Shot, a Harakiri for the Sky, a Kataklysm és a Sodom is.

//www.youtube.com/watch?v=CrmuR7JGkos

//www.youtube.com/watch?v=sGhYcwcdo-4

//www.youtube.com/watch?v=4waVZXKE0GU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!