Megjelent a Sinking Heroes új videoklipje!

A fiatal srácokból álló szombathelyi banda 2017.-ben alakult és számos fellépés van már azóta a hátuk mögött. Zenei ízlésük rendkívül változatos, jól ötvözik a punk rocot és a metalt.

Képtalálat a következőre: „sinking heroes the promise”

Jó néhány közös daluk után most megjelent a legújabb szerzeményük a “The Promise”, ehhez videoklipet is forgattak. A felvételhez csodálatos helyszínt választottak, a sorokpolányi Szapáry – kastély adott otthont a zenekarnak a forgatás idejére.

Már a dal címe is maga az ígéret és a srácok amint megérkeznek be is váltják ezt az ígéretet, ahogy a kastélykertben a szobrok mereven figyelő tekintetétől kísérve a  húrok közé csapnak. A dal lendületes és végig megőrzi a kezdeti dinamikáját fenntartva ezzel a folytonos  figyelmünket.

Már ez az egy nóta is valódi koncert élménnyel ér fel, egy ütős és szerethető klip született, így a magunk részéről nagy érdeklődéssel várjuk a folytatást.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!