A The Ghost Inside klipet forgatott a visszatérő koncertjéről

Ma, november 20-án van pont 5 éve, hogy a The Ghost Inside egy szörnyű buszbalesetet szenvedett egy texasi országúton, ami több halálos áldozatot is követelt, és a bandatagok is maradandó sérüléseket szenvedtek miatta. Az évforduló alkalmából a banda előállt egy új klippel, amit a júliusban tartott visszatérő koncertjükön forgattak a Mercy című dalhoz. A bulit Los Angelesben, a több mint hatezer fős, nagyjából a Budapest Parkhoz hasonlítható Shrine Auditoriumban rendeztek meg, és a márciusi bejelentés után 5 perc alatt elfogytak a jegyek. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy a banda ezen az egy koncerten kívül valaha is újra színpadra áll-e majd, de jelen állás szerint 2020-ban mégis teljes gőzzel folytatják majd.

A srácok egyébként már dolgoznak a visszatérő lemezükön is, méghozzá olyan producerekkel, mint Jeremy McKinnon (A Day to Remember) és Will Putney (Fit for an Autopsy). A megjelenés valamikor jövőre várható.

//www.youtube.com/watch?v=-7mSPGJFTeQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!