JUNKIES – Szombaton különleges vendégekkel a Barba Negrában

A 25 éves évfordulót ünneplő Junkies az egész idei évben a negyedszázados fennállás jegyében járta az országot, és legutóbbi budapesti koncertjükön még a Tabu album 20 éves évfordulójának is szenteltek egy estét, a 2019-es évet pedig egy nagyszabású koncerttel zárják a Barba Negrában november 16-án.

"Az év utolsó fővárosi bulija a nyári Barba Negra Trackes buli ráadáskoncertje, melyen olyan különleges vendégek is színpadra lépnek Szekeres Andrisékkal, mint Ördög Csipa (Hooligans), Juhász Marci (Nomad) és a Junkies egyik alapító tagja, Somogyi "Jódli" Csaba dobos, akivel a korai időkből is előkerülnek majd meglepetésdalok."

 


www.facebook.com/Junkiesmusic


A koncert Facebook oldala
A koncertre a zenekar tagjai az alábbi videóban invitálták a rajongókat:


 


 

 
"Az idén megjelent és rövid idő alatt aranylemezzé vált Negyedszázad kockázat és mellékhatás albumon található újrafelvett közönségkedvenc dalok mellett a lemezre felkerült friss dalokból is lesz, amely ezen a koncerten hangzik el élőben első alkalommal.

Az este vendégei a Voivod dalokat akusztikus verzióban játszó Gravel Shores és egy tavaly alakult, rövid időn belül gyors népszerűséget elérő rock'n'roll formáció, a Tortuga.

A Junkies már javában írja következő nagylemezét, ám terveik szerint előtte még jövő év elején stúdióba vonulnak és felvesznek egy új dalt, amihez videoklip is készül majd, és amely januárban kerül bemutatásra.
"
 JUNKIES - Negyedszázad kockázat és mellékhatás online felületeken:songwhip.com/album/junkies/negyedszazad-kockazat-es-mellekhatas
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!