NULAH – Atmoszférikus doom metal, az első dal: Buried In Waves

Buried In Waves címmel hozta ki első dalát az atmoszférikus doom vonalat képviselő budapesti Nulah projekt, amelyben Vándor Erik gitáros (Conan’s First Date) és a Watch My Dying koncertekről, Thy Catafalque lemezekről is ismert Horváth Martina énekesnő (ex-Niburta) egyesítette erőit. A csaknem nyolc és fél perces tétel szövegét egy családi tragédia ihlette.

Martina: "A dalszöveg egy évekkel ezelőtti borzalmas időszak lenyomata. Egyfajta katatón állapotban íródott ez a pár sor, kapaszkodóként szolgálva a gyász feldolgozásához, így érthető módon a megfogalmazást sem bonyolítottam túl."

 


www.facebook.com/NulahOfficialVándor Erik gitáros:

"A Buried In Waves vázlata még 2009-ben született a Conan's First Date zenekar The Devil Is On The Loose című albumának dalírási fázisában. Mivel hangulatában nagyon elütött a lemeztől, akkor fiókba került, hogy aztán 2016 környékén vegyem csak elő újra.

A Martina által hozott énektéma egyből passzolt rá, ez volt a közös munka kezdete. Végleges formáját nemrég nyerte el, miután Hegyaljai-Boros Zoltán hegedűsávjai és Potkovácz Márk dobtémái is felkerültek rá."
 


NULAH - Buried In Waves (2019)

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!