H.E.A.T. – Dalpremier a svéd dallamrockerektől: Rise

H.E.A.T. II címmel érkezik majd 2020. január 22-én a svéd dallamrocker H.E.A.T. hetedik albuma, amelynek második előzeteseként máris megismerkedhetsz a szöveges videóval kísért Rise dallal. A csapat legutóbbi lemeze a 2017-es Into The Great Unknown volt, azóta pedig egy élő anyagot is kiadtak a 2018-as Sweden Rock fesztiválos fellépésükkel.

Erik Grönwall az új albumról: "Úgy döntöttünk, hogy azt csináljuk, amihez szerintünk a legjobban értünk, és az a melodikus rock, szóval mindent beleadtunk. Személy szerint az új anyag egyfajta kombinációja a Tearing Down The Walls és az Address The Nation lemezeinknek, de keményebb formában."

 


www.facebook.com/heatsweden

 


H.E.A.T. - Rise (szöveges videó a 2020-as H.E.A.T. II albumhoz)
H.E.A.T. - One By One (a 2020-as H.E.A.T. II album előzeteseként)
H.E.A.T. - Eye Of The Storm (a 2018-as Live At Sweden Rock Festival DVD-ről)
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!