DARKMESS – Új hazai csapat, az első dal: Mind Vessel

Mind Vessel címmel tette közzé első dalát egy új budapesti formáció, a Darkmess. A nemrég feloszlott, groove metalos Vendetta Inc. két tagja, József Mátyás énekes és Nemes Nimród basszusgitáros alkotja egyelőre a Darkmesst, de további zenészek bevonásával koncertezni is fognak majd.

"Az első dalokat ketten vettük fel, kevertük és masztereltük, otthoni körülmények között. Lesz még jó pár dal, így egyesével, aztán ezekből összeállítunk egy kislemezt. Még idén várható legalább két dal, és ha összejön, akkor egy videó is. A jövőben várható a teljes zenekarrá bővülés."

 


www.facebook.com/darkmessband

 


DARKMESS - Mind Vessel (2019)
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!