Darkmess – egy új groove metal projekt

Az egykori Vendetta Inc. két tagja, József Mátyás énekes és Nemes Nimród basszusgitáros előállt létrehozott új groove metalos projekt, a Darkmess a napokban mutatta be Mind Vessel című első dalát.

Az első dalokat ketten vettük fel, kevertük és mastereltük otthoni körülmények között. Lesz még jó pár dal, így egyesével, amit aztán összeállítunk egy kislemezzé. Még idén várható legalább 2 dal, és ha összejön, akkor egy videó is. A jövőben várható a teljes zenekarrá bővülés.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!