C.A.F.B. – Jön a Morális pánik EP, az év végén koncert a Punkünnepen

Még az idén egy új anyaggal, az 5 tételes Morális pánik EP-vel jelentkezik a punk rocker C.A.F.B. A jövőre már 30 éves csapat is fellép a Nagy Karácsonyi PunkÜnnepen, december 21-én a Dürer Kertben, ahol 3 színpadon összesen 15 banda nyomja majd az aláfestő muzsikát a pogózáshoz. Többek között ott lesz a C.A.F.B. mellett a Fegyelmező Részleg, a Prosectura, a HétköznaPI CSAlódások és a Hatóságilag Tilos.
(Fotó: Pandur Norbi)

"A Morális pánik EP a 2020-ban, a C.A.F.B. zenekar 30. születésnapjára megjelenő bakelit lemez utolsó előzetese lesz. Az 5 friss tétel a csapat összetéveszthetetlen stílusvilágát idézi. Jön egy másik különleges kiadványuk is, egy igazi retro-cucc, a C.A.F.B. 1999 és 2019 között felvett, sok esetben már ismert dalainak gyűjteménye, amelyek eddig digitálisan még sosem kerültek forgalomba. A B-zóna című speciális válogatás nagy részét a hosszú ideig Szakácsi Gábor nélkül dolgozó zenekar felvételei képezik, néhány 2019-es demóval és Süti egyik új dalával kiegészítve, amelynek címe Itt lent a földön."

 


www.facebook.com/CxAxFxB 


A Nagy Karácsonyi Punkünnep Facebook oldala

C.A.F.B. - Mr. Molotov (előzetes, jön az új EP)
C.A.F.B. - Elmúltál (a 2017-es albumhoz)Nagy Karácsonyi PunkÜnnep 2019
2019.1 december 21., szombat
Budapest - Dürer Kert

Nagyterem:
19:00 – 20:00 C.A.F.B.
20:30 – 21:30 Fegyelmező Részleg
22:00 – 23:00 Prosectura
23:30 – 00:30 HétköznaPI CSAlódások
01:00 - 02:00 Hatóságilag Tilos


(A két másik terem programja később érkezik)


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!