ANCHORLESS BODIES – Meghallgatható a friss EP: Álommal szőtt vászon

Álommal szőtt vászon címmel megjelent és végig is hallgatható a dallamos hardcore, metal vonalas miskolci Anchorless Bodies új EP-je. A 2017-es második album, a Testet ölt óta egy doboscserén esett át a banda, az új anyagot pedig a No Silence stúdióban rögzítették. A Koplalunk dal klipjét Luca Broglia és Kőrösi Gergő készítette.

A 4 tételes EP anyagát a Dürer Kertben mutatják majd be, november 22-én, ahol a Heartlapse és a Sirens Chant játrszik majd előttük.

 


www.facebook.com/anchorlessbodies


A koncert Facebook oldala


 


ANCHORLESS BODIES - Álommal szőtt vászon (a 2019-es EP)
ANCHORLESS BODIES - Koplalunk (a 2019-es Álommal szőtt vászon EP előzeteseként) 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!