The Way Of Purity – albumelőzetesek

A jelenleg negyedik lemezén dolgozó nemzetközi kollektívájú The Way Of Purity két új videót tett közé Schwarz Oder Rot albumáról. Az alábbiakban az csapat üzenetével kommentált The Plague, valamint Spectral videóik nézhetőek meg.

Elhoztuk negyedik albumunk a Schwarz Oder Rot két videóját. Mind a két dal nagyon energikus és kifejező. Légyegük, hogy meg mutassák milyen is az emberi faj. Az emberi faj olyan mint a pestis, mint egy vírus, mely megöli gyönyörű bolygónkat.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!