Kísérleti black metallal hálóz be a Mádra

Az oldalunkon már többször is megfordult budapesti Hænesy mellékprojektjeként jött létre a Mádra zenekar, amely a kiváló Atmospheric Black Metal Albums Youtube-csatornán mutatta be első számát Where Once She Stood címmel. A Hænesy tagjai mellett a Slytract dobosaként ismert Galántay Tamás közreműködésével létrejött banda így kommentálta a megjelenést:

Ez a doom és a black metal kísérleti egyesítése. A modern kor előtti küzdelmekről és az őseink egyszerű, kudarcokkal teli életéről szól.

A zenekar bemutatkozó lemeze, a Bittersweet Temptation to Disappear Completely december 8-án jelenik meg, addig is a facebookon lehet őket követni.

//www.youtube.com/watch?v=vGF2D5Tss5s

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!