Laibach – forradalmi EP

November 22-én Party Songs címmel jelenik meg a szlovén ipari metalos Laibach új EP-je, melyre hat eddig sosem hallott dalt tesznek fel. Az EP Honourable, Dead or Alive, When Following the Revolutionary Road (Arduous March Version) dalára videó is készült, amelyet Ljubljanában, a rangos Cankarjev dom helyszínen készítettek.

Ez a szám az észak-koreai forradalmian operán, a Tell, O Forest-en alapult, amely az ország számára egy nemzeti opera himnusz. A videó a zenekar a dalt  Észak-Korea számos propagandaképe előtt adja elő.  A dal szövege az korai észak-koreai propaganda irányelvein alapul, leírják a nemzet erejét és fenntartják az állami hatalmat.

Laibach – Party Songs EP

(Mute Records)

1. Honourable, Dead or Alive, When Following the Revolutionary Road (Arduous March Version)
2. Honourable, Dead or Alive, When Following the Revolutionary Road (Single Hearted Unity Version)
3. We Will Go to Mount Paektu
4. Arirang (Live at Kum Song Music School, Pyongyang)
5. Honourable, Dead or Alive, When Following the Revolutionary Road (Live at Kum Song Music School, Pyongyang)
6. We Will Go to Mount Paektu (Live at Ponghwa Theatre, Pyongyang)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!