Bon Jovi – Klippremier – Unbroken

Unbroken címmel új dalt mutatott be a Bon Jovi. A szám alapvetően jótékonysági céllal jelent meg, ám az énekes állítása szerint a jövőre szimplán csak Bon Jovi 2020 címmel érkező lemezen is szerepelni fog.

Most azonban alapvetően a To Be Of Service című filmhez készült a Bon Jovi legújabb felvétele. A film a háborús veteránokról és az őket a szolgálatban segítő kutyákról szól, és a letöltésekből származó összes bevétel is a Patriotic Service Dog Foundation alapítványt támogatja majd.

Az énekes elárulta, hogy olyan témákat is érint a jövőre megjelenő album, mint a poszttraumás stresszel küzdő veterán katonák (nyilván itt a most bemutatott Unbroken dalra gondolt) vagy a közelmúltban történt lövöldözések Ohióban és Texasban. A szóban forgó új anyagot a nashville-i Ocean Way Nashville Recording Studiosban rögzítették John Shanksszel, aki a dalszerzésbe is besegített.

A Bon Jovi eddigi legutolsó nagylemeze a 2016-os This House Is Not For Sale volt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!