PERIHELION – Jön az Agg album, itt a második előzetes dal: Tavasszal a vadak

Agg címmel jelenik meg december 6-án a debreceni Perihelion negyedik albuma, a 2017-es Örvény lemez folytatása, amelynek második előzeteseként máris itt a Tavasszal a vadak című szám. Az avantgárd, atmoszférikus post-black vonalas csapat november elején egy kisebb európai kanyarra indul a pozvakowski társaságában.

Vasvári Gyula énekes/gitáros: "Ezt a dalt már egy ideje játsszuk élőben, most pedig végre meghallgatható. Ez lesz az új lemezünk nyitódala."

 


www.facebook.com/perihelionofficial

PERIHELION - Tavasszal a vadak (a 2019-es Agg albumról)
PERIHELION - Erdő (a 2019-es Agg albumhoz)
PERIHELION - Agg
(12/06 - Perihelion)

01. Tavasszal a vadak
02. Rejtek
03. Erdő
04. Parázs
05. Bérc
06. Nyugvó
07. Agg


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!