Lemezajánló: Kaeck – “Stormkult”

Tracklist:
De kult
De heerser wederkeert
Holenmuur
Akolieten van de nacht
Afgod
Wormvloed

A Kaeck egy háborús black metal együttes Hollandiából, amelyet 2014 telén alakítottak, Sammath, Kjeld és Noordelingen tagjai. A „Stormkult” -ot a Heathen Tribes Records 2016 júniusában korlátozott 100 példányban kazettán is megjelenítette. Egyébként a Folter Records már 2015-ben CD-n is kiadta…

Szóval nem friss szerzeményről van szó, viszont azért gondoltam rájuk, mert én úgy érzem az eltelt időszak nem hozta meg a kellő hírnevet, pedig igazán érdemes lenne rájuk figyelni!

A brutális és pusztító riffek nagy robbanásokkal támadnak felénk, mintha háborúban lennénk. Nyilván semmi újat nem hallhatunk már ebben a műfajban, de ami jó az jó :). Szóval megteremtik a tökéletes káoszt, amelyhez egy tökéletesen illeszkedő nyomasztó atmoszféra társul. Az ének gonosz és fájdalmas morgás-sikoly. Ez a vad zene 33 percen keresztül tart és soha nem hagyja a hallgatót egy pillanatra sem nyugodni, folyamatosan piszkálja és vadítsa, hogy gonosszá váljon! Ettől függetlenül nem vitatott tény a dallamosság sem, amit billentyűs részek is elősegítenek!

A zene hangzása lehet nem tökéletes, leginkább a dobbal van bajom, de a pokol pincéjében ugye nem is szólhat máshogy. Itt már minden rohadt és penészes…

https://www.facebook.com/Kaeckhorde

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!