The Old Dead Tree – egy korszak lezáró EP

A francia progresszív dark / death metalos The Old Dead Tree december 6-án, The End címmel adja ki új anyagát, mely 5 olyan dalt tartalmaz, ami még 1999-es szétválásuk előtt íródott. Ezzel a kiadvánnyal a zenekar utolsó tiszteletét fejezi önmaga, rajongói és rég elvesztett barátjuk, Frédéric Guillemot előtt. Az EP egy bónusz DVD-t is tartalmaz The Final Curtain címmel, amely egy terjedelmes dokumentumfilm keretében foglalják össze a zenekar történetét.  

Az EP-ről The End… Again daluk szöveges videója ismerhető meg, amiről Manuel Munoz gitáros röviden így beszélt:

Büszkén és boldogan osztjuk meg ezeket az új dalokat veletek. Mint azt jól tudjátok, a szép dolgokhoz időre van szükség.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!