Despised Icon – Klippremier – Snake In The Grass

Purgatory címmel november 15-én jelenik meg a 2010 végén feloszlatott, majd 2014-ben újjáélesztett kanadai deathcore úttörő Despised Icon hatodik nagylemeze, a 2016-os Beast lemez folytatása. A videoklippel kísért címadó dal után már a Snake In The Grass is tesztelhető. Ehhez is készült egy videó.

A montreali extrém metalcore Despised Icon 2010 áprilisában, 10 évnyi aktivitás után dobta be a törülközőt. Klasszikus 2002-es debütáló Consumed By Your Poison albumuktól kezdve összesen több mint 150,000 lemezt adtak el világszerte; és számos jelenlegi metal és hardcore bandára hatással voltak. A tradícionális death metalt “könyörtelen breakdown-okkal” és modern hangzással vegyítő zenekar visszatérése 2014-ben történt meg. Akkor néhány reunion-buli került lebonyolításra, valamint megkezdődtek a Beast című visszatérő album munkálatai is. A Beast album végül 2016. július 22-én szabadult a világra.

Despised Icon – Purgatory
(November 15 – Nuclear Blast)

01. Dernier Souffle
02. Purgatory
03. Light Speed
04. Slow Burning
05. Snake In The Grass
06. Vies D’Anges
07. Moving On
08. Unbreakble
09. Apex Predator
10. Legacy
11. Dead Weight

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!