A csúcson jár új dalával a Jinjer

Újabb dalt hozott ki a Jinjer az október 25-én érkező Macro albumról. Az On the Top egy öt és félperces, elég progos darab, amire megint remekül rá lehet sütni, hogy minden benne van, ami miatt az ukránokat szeretni lehet. A banda is elég lelkes a dal miatt, konkrétan ezt írták róla:

Olyan, mintha egész életünkben arra vártunk volna, hogy megírjunk, felvegyünk, leforgassunk és kiadjunk egy olyan dalt, mint az On the Top, így aztán még különlegesebb érzés, hogy most végre megoszthatjuk veletek!

A zenekar december 22-én a Barba Negrában mutatja be az új lemezt, előttük a The Agonist játszik.

//www.youtube.com/watch?v=BROMMobZVbQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!