20 év után új szólólemezzel jelentkezik Szekeres Tamás!

November 8-án, a SportArénában megrendezendő Omega/Nazareth koncerten lesz először kapható Szekeres Tamás új szólólemeze, a White Shapes Of Blue.

Az instrumentális gitárzene hazai úttörője mára 30 éves, klasszikus Guitarmania című lemezével robbant be a köztudatba, meghonosítva ezzel egy addig kvázi ismeretlen műfajt idehaza. Lemezeit sikerre vitte külföldön is, olyan ismert arcokkal turnézott és zenélt együtt, mint Tony McAlpine vagy Ken Tamplin. Játszott az Omen zenekarban, illetve több, mint 25 éve állandó közreműködője az Omega koncertjeinek.

A White Shapes Of Blue Tamás 13. szólólemeze, egyfajta keresztmetszete az eddigi munkásságának. A virtuozitás olyan érzelemgazdag játékkal párosul, hogy önkéntelenül is átadja magát a hallgató az élménynek. A borítóból is sugárzó visszafogott elegancia a dalokban is tükröződik, öncélú virgázás helyett ezúttal is a daloké a főszerep, ám a technika és alázat továbbra is komoly szerepet kap.

A CD-megjelenéssel egyidőben az album agyaga elérhető lesz az összes digitális platformon is!

Dallista:
  1. Viking Kong
  2. Irish Leg
  3. The Immigrant Identity
  4. Joy Of Perspective
  5. Dorian Example
  6. Still Loving You
  7. Planned Emotions
  8. Further On Up The Road
  9. White Shapes Of Blue
10. Feeling Of Wellbeing
11. Awakening
12. Maybe Tomorrow

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!