OBSCURA – Egy szicíliai vulkán tetején készült az új klip: Emergent Evolution

Diluvium címmel még tavaly nyáron jelent meg a progos, technikás death metalt játszó német Obscura ötödik albuma, amelynek Emergent Evolution dalához most elkészült egy nagyszabású videoklip.

Steffen Kummerer: "Az Emergent Evolution az Obscura eddigi legambiciózusabb videoklipje. Az év elején egy hetet töltöttünk Szicíliában, hogy lenyűgöző felvételeket készíthessünk egy vulkán tetején, kénforrások és lávafolyamok között, továbbá a természetes kráterekben. Amikor pár hónappal ezelőtt nekiláttunk szétválogatni a nyersanyagot, azonnal tudtuk, hogy valami egyéni és különleges lesz a végeredmény, de az Emergent Evolution messze meghaladta az elvárásainkat!"
 

 
www.facebook.com/RealmOfObscura

 OBSCURA - Emergent Evolution (a 2018-as Diluvium albumhoz)
OBSCURA - Mortification Of The Vulgar Sun (a 2018-as Diluvium albumhoz)
OBSCURA - Diluvium (a 2018-as Diluvium albumhoz)
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!