The Ferrymen – Klippremier – No Matter How Hard We Fall

Még 2017. június 2-án jelent meg a bemutatkozó albuma annak a The Ferrymen névre keresztelt zenekarnak, amit a Ritchie Blackmore féle Rainbow és a Lords Of Black frontembereként megismert, chilei születésű Ronnie Romero énekes hozott össze Magnus Karlssonnal gitárossal, dalszerzővel (Primal Fear, Starbreaker, Allen/Lande) és Mike Terrana (Rage, Axel Rudi Pell, Tarja stb) dobossal. A dallamos metal rajongóinak igazi csemegét nyújtott az album.

A folytatásra sem kell sokat várni, A New Evil címmel október 11-én jelenik meg a második albuma a melodikus metal zenekarnak. A keverésért Jacob Hansen (Helloween, Pretty Maids) felelt. A már ismert címadó és a Bring Me Home mellett most meghallgatható a No Matter How Hard We Fall is.

Az album zenei irányáról a csapat zenei agya, Magnus Karlsson a következőket mondta korábban: „Az ’A New Evil’ egy kicsit keményebb és progresszívebb lesz. Mindig tanulok valami újat és igyekszem a dalaimat és a produkciót is fejleszteni minden alkalommal. Ronnie-val és Mike-kal dolgozni hatalmas élmény. A dalszerzésre koncentrálhatok és tudom, bármivel állok elő, ők felveszik a fonalat. Ezúttal Jacob Hansen (Pretty Maids, Volbeat) végezte a keverést, és remek munkát végzett ezzel a heavy stílussal.”

The Ferrymen – A New Evil
(Október 11 – Frontiers)

01. Don’t Stand In My Way
02. Bring Me Home
03. A New Evil
04. The Night People Rise
05. Save Your Prayers
06. Heartbeat
07. Your Own Hero
08. No Matter How Hard We Fall
09. My Dearest Fear
10. You Against The World
11. All We Got

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!