Hypno5e – távoli sötét forrás

A zenéjében az a nehéz ambient kísérleti post-metalt videó koncepciókkal ötvöző “cinematic metal” francia Hypno5e november 22-én A Distant (Dark) Source címmel adja ki démonokat üldöző konceptalbumát.

Az album egy befelé irányuló utazás a múlt szellemeivel elüldözve a démonokat és elveszített emlékekeinket. A Distant (Dark) Source eredete Tauca, egy öreg paleolit ​​tó, ami Bolíviában található, ahol Emmanuel Jessua énekes/gitáros nőtt fel, és inspirációt adott zenei törekvéseihez. Az album egy zenei képzelet vetít ki egy olyan éjszakáról, amelynek során a régi tó régi partjára visszatérnek azok az emberek árnyékai, akik korábban ezen a területen éltek annak eltűnése előtt. Egy férfi visszatér a tóhoz, hogy megkeresse a szeretett nő árnyékát. Az album ilyen rövid időre visszatérő történetet meséli el 3 x 3 részben.

Az első ilyen történek A Distant Dark Source daluk 18 perces videójából ismerhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!