HÍR: Megjelent Gravel Shores első nagylemeze!

A Junkies koncertzenészeként és a Svoid, Karst zenekarokból ismert Czakó Dániel szólóalbuma az Akvamarin címet viseli, dalai éteri hangzású elektro-pop stílusban szólalnak meg, távoli fantáziavilágot idézve.

"Nagyon hálás vagyok érte, hogy a zenekészítés rejtelmeit a Follow the Flow és Pápai Joci producerétől, korábbi zenésztársamtól tanulhattam el, Somogyvári Dánieltől. Nélküle ez nem jöhetett volna létre." - magyarázta az énekes. "Egy igazi mérföldkő az életemben, hogy a dalaim, a mondanivalóm végre elindult a közönség felé."

Az album már elérhető az ismert zenei streaming oldalakon,
valamint a Spiritside Productions gondozásában CD-n is kiadásra került.

A lemezbemutató koncert helye és ideje: Budapest, Barba Negra, 2019. november 16.

Youtube playlist: https://www.youtube.com/watch?v=HrxsRbf6wQ0&list=PLB9V71S_T9e7z_U2wzR8_fWF3obH38-HM&index=2&t=0s
Facebook oldal: https://facebook.com/gravelshoresmusic


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) DebRock.hu RSS nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!