Fleshworld – ellenőrzés nélküli hibáink

Hat év után új albummal jelentkezik a nehézsúlyú math/sludge/post-metalt játszó lengyel Fleshworld. Október 11-én megjelenő The Essence Has Changed, But The Details Remain lemezükről az alábbiakban Currents And Tides videójuk, valamint The Map daluk ismerhető meg.

A Currents And Tides az album utolsó dal. Valami újat akartunk kipróbálni, és úgy gondoljuk, hogy az a legszórakoztatóbb és legmegtisztelőbb he egy élő videót is készítünk hozzá. A dal fő témája az ellenőrzés hiányáról és hibáink előli menekülésről szól. Tudatosan, vagy tudattalanul mindig olyan helyzetekben megyünk, amikből nem mindig tudunk kijutni. Úgy tűnik, hogy ez az ősi ösztön lehorgonyzott bennünk. Csak a testünkben és az elménkben vagyunk egyfajta utasok, és reménykedve ragaszkodunk az ellenőrzés maradványaiba, hogy téves benyomást keltsen nekünk és arra ösztönözzön, hogy cselekednünk kell, nem csak figyelnünk. Az egészből egy nagyon jó forgatókönyv bontakozott ki.” – kommentálta a zenekar új videóját.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!