ANGEL WITCH – 7 év után új album jön a brit kult metal csapattól, dalpremier: Condemned

Angel Of Light címmel november 1-jén jelenik meg az új Angel Witch a Metal Blade gondozásában. A Brit Heavy Metal Új Hullámának egyik kultikus csapatától máris meghallgatható a második előzetes dal, a Condemned. Az Angel Witch legutóbbi albuma a visszatérésüket jelentő 2012-es As Above, So Below volt.

Az Angel Witch mai felállásában Kevin Heybourne énekes/gitáros mellett Jimmy Martin a ritmusgitáros, Will Palmer a basszer, Fredrik Jansson Punkka a dobos, az új albumproducere pedig James Atkinson (Gentleman's Pistols/Voorhees) volt.

Angel Witch: "Nehéz elhinni, hogy lassan egy évtizede rögzítettük a legutóbbi lemezünket, és most nagyon izgalmas számunkra, hogy kiadásra vár az új anyagunk, amely remekül tükrözi a két és fél éve együtt zenélő csapat szenvedélyét és kémiáját."

 


www.facebook.com/angelwitchofficial
 
ANGEL WITCH - Condemned (a 2019-es Angel Of Light albumról)
ANGEL WITCH - Don't Turn Your Back (a 2019-es Angel Of Light albumról)


  


 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!