Utoljára együtt az Ős-Kugli

2019. október 5-én, szombaton különleges koncertet tartanak a Kugli együttes 40 éves jubileumának alkalmából, melyen a Kugli 1979-es eredeti felállásának tagjai Gönczy Gabó dobos, Vrana Tamás basszusgitáros, Gönczy Laci és Major Laci gitárosok még egyszer utoljára előadják a klasszikus Kugli programot. A néhai énekes Bíró Gyurit pedig ismét a fia, ifj. Bíró György Gyurma helyettesíti majd, mint a korábbi hasonló koncerteken, felvételeken.

Az Újpesti Kulturális Központ Ifjúsági Házában (1042 Budapest, István út 17-19.) 19:00 órakor kezdődő rendezvényről felvétel készül, melyből még az idén Kugli 40. jubileumi kiadványt terveznek.

„Ez az utolsó lehetőség egy hamisíthatatlan Némethy Ernő Művházas és Budai Ifiparkos hangulatot megélni az őstagokkal! Gyurit a fia, Gyurma helyettesíti. Nagyon hitelesen, mint mindig. Jó lesz a sok régi baráttal találkozni! Mi már alig várjuk! A koncertről felvétel készül. Ne hagyjátok ki! Legyetek részesei ennek a bulinak!” – Gabó

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!