Headcrusher Underground Music Magazine – Elkészült a 16. rész

2016 tavaszán indult útnak hazánk jelenleg egyetlen metalzenei videoblogja a debreceni székhelyű Headcrusher Underground Music Magazine. A Headcrushert a keleti régió földalatti metal életének kiváló ismerője, Kun Attila készíti a társaival (Sántha Xénia, Máté Attila, Fügedi Sebestyén). A stáb most a 16. résszel jelentkezett.

„A Headcrusher Underground Music Magazine 16. adásában négy zenekari és két kiadói ajánló mellett három interjú kapott helyet. Matei a lengyel Mord’A’Stigmata gitárosával, Static-kel beszélgetett az új lemezük kapcsán a Dürerben. Az ‘állatul’ sikerült pesti Midnight koncert előtt a zenekarvezetőt, Athenart faggattuk ki. Az egyik legádázabb hazai death metal gitárost, a Szegedről startolt, de jelenleg Bristolban ‘állomásozó’ Hanyi Tibort, alias Disgustert kérdeztük a néhai és jelenlegi bandáiról. 86 perc kompromisszumoktól mentes underground matéria. Támogasd Magyarország egyetlen DIY-felfogású metal adását!”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!