Borknagar – hallgasd meg új lemezüket

True North címmel jelent meg a norvég black/folk/progresszív metalos Borknagar új nagylemeze. A lemezt a csapat soraiban 2010-ben visszatért I.C.S. Vortex (Simen Hestnæs – Arcturus, ex-Dimmu Borgir), valamint Lazare (Lars A. Nedland) énekelte fel. Az alábbiakban a balladás hangvételű  Voices daluk látványos videója nézhető meg.

Csaknem két évet töltöttünk az anyag megírásával, felvételével, és végtelenül büszkék vagyunk a True North lemezre! Ez az eddigi legváltozatosabb, legerőteljesebb és leggrandiózusabb Borknagar album!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!