Skyblood – Novemberben érkezik Mats Levén szólólemeze, itt az első dal: The Voice

A svéd származású Mats Levén a ’80-as évek közepén kezdte karrierjét, a Swedish Erotica és a Treat zenekarokban. Nemzetközi áttörésének ideje ’97-re tehető – az énekes ekkor csatlakozott Yngwie Malmsteen bandájához (vele készült a Facing The Animal album). Mats 2002-ben belépett a Krux együttesbe, majd a német power metalista At Vance-be. A Therion 2003-ban kérte fel őt két albumon való közreműködés végett. A frontember később a legendás Candlemass élén állt, de állandó tagja volt a Firewind / Ozzy gitáros, Gus G. szólóbandájának is. Pillanatnyilag is számos projektben vesz részt az énekes: legutóbb például Anders Wikström oldalán tűnt fel, egy Revertigo nevű zenekarban.

A mindeddig több mint 50 albumot neve mellett tudó Mats Levén 2019-ben egy újabb hard rock / heavy metal-szenzációval áll elő: kiderült, hogy a Napalm Records kötött lemezszerződést az énekes első szólóalbumára, ami Skyblood néven fog idén megjelenni. A lemezről máris meghallgatható az első dal, a The Voice.

Skyblood – Skyblood
(November 22 – Napalm)

01. Skyblood Manifesto
02. The Voice
03. The Not Forgotten
04. Wake Up To The Truth
05. Once Invisible
06. One Eye For An Eye
07. Out Of The Hollow
08. For Or Against
09. Le Venimeux

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!