Agostic Front – egy pörgős dalelőzetes

November 8-án I Remember címmel érkezik az amerikai hardcore veterán Agostic Front új, három dalos kislemeze, amiről elsőként a valamivel több mint egy perces You’re Gonna Pay daluk hallgatható meg.

A NYHC legenda The Godfathers Of Hardcore címmel egy koncertlemezt és egy hozzá kapcsolódó dokumentumfilmet is készít, mely 30éves karrierjét foglalja össze. Íme egy kis előzetes a folmből.

1. Blind Justice

2. Last Warning

3. Crucified

4. Paulie The Beer Drinking Dog

5. For My Family

6. Friend Or Foe

7. Victim In Pain

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!